Träna ditt ledarskap mitt i naturen

ELEMENTAIR ÅRE erbjuder ledarskapsutbildningar i naturen och digitalt. Boka in dig på ett kostnadsfritt webbinarium om du gillar att vara ute och utvecklas med nya metoder!

WEBBINARIUM:

Transfomerande ledarskap

Med ett transformerande ledarskap kan du få med dig dina medarbetare och se till att de trivs, presterar och är motiverande. På detta webbinarium berättar vi vad ett transformerande ledarskap innebär och hur du kan utveckla det i naturen. Boka in dig på ett seminarium den 18 januari kl 12.15-12.55 här!

Adaptivt ledarskap

Att utvecklas adaptivt gör det möjligt att förändras personligen, att du kan göra den där förändringen du så gärna behöver för att må bra men inte lyckats göra. På detta webbinarium berättar vi vad ett adaptivt ledarskap innebär och hur du kan utveckla det i naturen. Boka in dig på ett seminarium den 8 februari kl 12.15-12.55 här!

Systemiskt ledarskap

Att träna upp förmågan att se samband och uppfatta 'varm data' gör att du kan bidra till förändring i större skala. På detta webbinarium berättar vi vad ett systemiskt ledarskap innebär och hur du kan utveckla det i naturen. Boka in dig på ett seminarium den 22 februari januari kl 12.15-12.55 här!

Kontemplativt ledarskap

Att kunna stå mitt i förändring och kaos med ett lugn och fylld av energi kräver träning. På detta webbinarium berättar vi vad ett kontemplativt ledarskap innebär och hur du kan utveckla det i naturen. Boka in dig på ett seminarium den 15 mars kl 12.15-12.55 här!

Att prata och samtala på det sättet var väldigt bra. Det kändes lugnt, stilla och extremt närvarande.

avatar

Jackie Söderlund

Projektledare

Att vara i naturen och samtidigt tänka på komplexa frågor med nya verktyg hjälpte mig verkligen att få perspektiv på saker. Jag blev tagen av öppenheten och vänligheten hos alla deltagare.

avatar

Wouter Faber

VD
Självtransformerande ledarskap

För dig som vill träna ditt skillset och mindset och skapa hållbara levande system.

Tekniskt 100%
Adaptivt 100%
Systemiskt 100%
Kontemplativt 100%
filter_hdr

Fjället

Naturen är den bästa katalysatorn för nya insikter och ökat välbefinnande.
visibility

Mindset

En ökad mental komplexitet för att kunna leda i en föränderlig värld.
explore

Skillset

Ett ledarskapsbeteende för ett transformerande ledarskap.