OUR MISSION

Natural places for natural growth.

We create learning experiences for the digital generation to lead complexity in a moving world.
Utbildningar
img

Fjälluft [element air]

Elementair hjälper dig att utveckla det ledarskap du och dina medarbetare behöver på ett hållbart sätt! Vi gör det med metoder baserade på evidensbaserad forskning i naturen tillsammans med andra. Vi finns i Åre och är verksamma på fjället och digitalt - den orörda naturen är vår "sweet spot". Vi är övertygade att vi kan påverka hur vår egen och kommande generationer vårdar vår planet och dess invånare genom att uppleva en djupare glädje och integration i naturen, med naturen och genom naturen.

Läs mer

UTBILDNINGSLEDARE/COACHER

TEAM

Kristofer Olsson

Kristofer bor i Åre och är skolad i systemiskt ledarskap. Han är certifierad innovationsledare inom digitalisering och har en lång erfarenhet av att utbilda utbildningsledare och instruktörer i ideella organisationer. Han är författare till ledarskapsboken Will-Skill-Hill Att leda genom utmaningar och diktsamlingen Den platsen, den jorden. Kristofer är utbildad i bland annat Immunity To Change, Lead Forward, TeamPro och Warm Data Lab.

Malin bor i Åre och är leg. psykolog. Hon undervisar på Mittuniversitetet med inriktning på miljö och idrottspsykologi och hon är van att driva djupare personliga processer. Hon är även grundare till Recreare som syftar till rekreation och återhämtning i naturen.

Calle har alltid haft naturen som sin arbetsplats, sommar som vinter, där han skapar inspirerande läromiljöer i form av aktiviteter eller event. Han är examinerad skidlärare, certifierad fjälledare och har utbildat instruktörer och utbildningsledare i över 20 år.
img

Why digital entrepreneurs need a new mindset

“When we feel that everything is connected and integrated we no longer feel separated from the problem and its solution.”

Läs artikeln här

Utbildningar med mening och kvalitet

Våra utbildningar är designade för motivation och mening. Upplägget är skapat för att få bestående förändingar.

Forskningsbaserad ledarskapsmodell

Påverkar prestation, motivation, och arbetsfillfredsställelse.

För- och eftermätning

Bevisa effekten av förändringar med mätningar före och efter.

Distribuerade insatser

Tillfällen över tid möjliggör hållbara beteendeförändringar.

Utmanande uppdrag

Träna och utmanas i din egen organisation och verklighet.

Lead like nature. Be like nature.